Με εξομολογητική διάθεση ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον επικείμενο γάμο του αλλά και για την επίθεση που είχε δεχτεί στα Εξάρχεια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στη συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για τον επικείμενο γάμο του, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη μέλλουσα σύζυγο του Ελένη Καρβέλα, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε επίσης για τα παιδικά του χρόνια αλλά και με ποιο τρόπο ξεχώρισε στο σχολείο ανάμεσα στους πλούσιους συμμαθητές του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε και για την επίθεση που είχε δεχτεί στα Εξάρχεια.

«Αν δεις το πρόσωπό μου, η μία πλευρά είναι λίγο πιο διογκωμένη. Είναι ένα “παράσημο” που μου έχει μείνει από εκείνο το βράδυ. Μια ελαφρά δυσμορφία που μου την άφησαν. Από το φρύδι μου λείπει ένα μέρος. Το χείλος μου, αν το παρατηρήσεις, είναι κομμένο. Όλα αυτά σου μένουν σωματικά. Αλλά αυτά είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που σου μένει ψυχικά. Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω πραγματικά το συγκεκριμένο περιστατικό. Και όταν λέω να το ξεπεράσω πραγματικά, εννοώ να ξαναγίνω ο άνθρωπος που ήμουν πριν από αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας μάλιστα, για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του, ο Κωνστανίνος Μπογδάνος πρόσθεσε: «Με σήκωσαν, με πέταξαν στο έδαφος και μου είπαν “Εσύ δεν είσαι η σερβιέτα του ΣΚΑΪ;”» συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από