Ο Κοουάι Λέοναρντ και ο Πασκάλ Σιάκαμ έβαλαν μαζί 74 πόντους και οι Ράπτορς επικράτησαν εύκολα των 76ερς με 108-95, κάνοντας το 1-0 στην σειρά.

Οι Ράπτορς ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στην Σκότιαμπανκ Αρίνα. Και ο Λέοναρντ ο κορυφαίος παίκτης, οδηγώντας την ομάδα του σε μια άνετη νίκη κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η ομάδα του Τορόντο είδε τον Λέοναρντ να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά με μία επιβλητική εμφάνιση, δείχνοντας τον λόγο που το καλοκαίρι οι Ράπτορς αποφάσισαν να δώσουν τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν στους Σπερς για χάρη του.

Ο σούπερ σταρ του Τορόντο έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ καριέρας στα playoffs με τους 45 πόντους που πέτυχε και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ από κοντά σε απόδοση ήταν και ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος πρόσθεσε 29 πόντους στην 5η συνεχόμενη νίκη των Ράπτορς, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας στα playoffs.

Από την άλλη για τους Σίξερς που δεν ήταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, έξι παίκτες είχαν από 10 πόντους και πάνω, με τον Εμπίντ να τελειώνει το ματς με 16 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=-SfhhFs-5NA