Εξομαλύνθηκε η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα όπου από νωρίς το μεσημέρι και μέχρι νωρίς το απόγευμα παρατηρήθηκαν  έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα με ουρές χιλιομέτρων και σημαντικές καθυστερήσεις, λόγω της μαζικής εξόδου των εκδρομέων για τις γιορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.

Η κατάσταση άρχισε σταδιακά να εξομαλύνεται μετά τις 4 το απόγευμα και πλέον δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα για όσους κινούνται στις εξόδους τόσο της Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου όσο και της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Νωρίτερα χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν λόγω της μαζικής εξόδου με τις ουρές των οχημάτων στα διόδια Ελευσίνας να ξεπερνούν τα 10χλμ τόσο στην Αττική Οδό όσο και στη Λ. Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονταν και μετά τα διόδια και μέχρι την Κινέττα.

Ενδεικτικό της ταλαιπωρίας χιλιάδων οδηγών ήταν ότι για να διανύσουν την απόσταση από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας χρειάστηκαν ακόμα και 2 ώρες!

Αυξημένη ήταν νωρίτερα η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας χωρίς ωστόσο μεγάλες καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία σήμερα Μ. Παρασκευή από τις 6.00 το πρωί και μέχρι τις 4.00 το απόγευμα έφυγαν συνολικά πάνω 110.600 αυτοκίνητα (64.600 από τα διόδια της Ελευσίνας και 46.000 από τα διόδια Αφιδνών).

Αντίστοιχα χθες Μ. Πέμπτη από τις 6.00 πρωί και μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα έφυγαν συνολικά 112.831 αυτοκίνητα (65.850 από Ελευσίνα και 46.981 από Αφίδνες).