Στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η Βίκυ Κάβουρα, όπου μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με το τι έχει συμβεί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της, «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η Βίκυ Κάβουρα, η οποία απάντησε στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη που, πριν από λίγες μέρες, ισχυρίστηκε ότι η γνωστή ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία.

Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Όταν ξύπνησα και είδα τη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη έμεινα. Δεν την πήρα τηλέφωνο. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι. Δεν υπάρχω πουθενά σε όλο αυτό. Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου κι αυτό με κάνει εύκολο θύμα σε όλο αυτό. Η επόμενη φορά που θα είμαι με έναν άνθρωπο όχι μόνο δεν θα κρύβομαι αλλά θα καμαρώνω», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Σημειώνεται ότι σε παλαιότερες δηλώσεις της η Βίκυ Κάβουρα, είχε κρατήσει παρόμοια στάση επί του θέματος, μετά από την αποκάλυψη που είχε κάνει η Αγγελική Ηλιάδη ότι η ηθοποιός και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας Σάββας Γκέντσογλου ήταν μαζί πριν εκείνοι χωρίσουν.

«Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε σχετικά η Βίκυ Κάβουρα: