Τα ρουμανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ, ενώ τα πορτογαλικά σημειώνουν ότι ο Ολιβέιρα επίσης θέλει να παραμείνει στον Δικέφαλο, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει 7 εκ. ευρώ στην Πόρτο για το 60% των δικαιωμάτων του.

Σημερινές αναφορές των ΜΜΕ της Ρουμανίας σημειώνουν ότι ο Βαρέλα θα μείνει τελικά στον ΠΑΟΚ, παρότι οι δυο πλευρές δεν έχουν οριστικοποιήσει τη συμφωνίας τους, λόγω της εμπλοκής με τον μάνατζερ του.

Παράλληλα τονίζουν ότι ο δυναμικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έδωσε τον λόγο του στον Ράζβαν Λουτσέσκου πως θα παραμείνει κανονικά στον Δικέφαλο και ότι η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη φτάνει και ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Στην Πορτογαλία η «O Jogo» αναφέρει ότι υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα, ο οποίος θέλει να μείνει στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «O Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και η ομάδα ελπίζει πως θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν, δίνοντας 7 εκ. ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του».