Αν έχετε ήδη πάρει γεύση από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μόλις άρχισε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και θα διαρκέσει έως και τις 3 Οκτωβρίου, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Εξαιτίας του απελευθερώνεται σωρευμένη ενέργεια, που ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα, ενώ τα συναισθήματα εκφράζονται πιο έντονα επηρεάζοντας αρκετούς, καθώς στο προσκήνιο έρχονται ζητήματα, που έχουν ανακύψει στο παρελθόν, αλλά για να επιλυθούν. Απλά θα πρέπει να βρείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και η πιο σωστή λύση για να βγείτε αλώβητοι εσείς κι όσοι σας ενδιαφέρουν. Έτσι η αλλιώς αποφύγετε τις υπερβολές.

Χέρι βοηθείας δίνει ευτυχώς  σήμερα η Σελήνη, η οποία επίσης βρίσκεται στον Αιγόκερω, που μας κάνει πιο εγκρατείς, σοβαρούς κι υπεύθυνους, πιο αυστηρούς και απαιτητικούς τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους, αλλά και προσγειωμένους, ώστε να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά και πρακτικά σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Πιο ευνοημένοι είναι τα  ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και του Νερού του 3ου δεκαημέρου (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς).

Ειδικά οι Αιγόκεροι μπορείτε να πετύχετε αρκετά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να  μην επιδοθείτε σε παιχνίδια εξουσίας.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί απαιτείται υπομονή και μεγάλη προσπάθεια για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι και Τοξότες έχετε κουραστεί αρκετά ωστόσο κάντε λίγο υπομονή έρχεται Πάσχα και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε.