Άλλη μια ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε για τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπερψήφισε την έγκριση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο και μπορούν έτσι να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Στη συνεδρίαση (η οποία ξεκίνησε χθες το απόγευμα και συνεχίστηκε μέχρι μετά το μεσάνυχτα καθώς υπήρχαν κι άλλα θέματα προς συζήτηση!) τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του τμήματος εγκαταστάσεων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας.

Στην αρχή της συνεδρίασης για τη γνωμοδότηση του Δήμου για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του νέου γήπεδο του Δικέφαλου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε να πάει πίσω η συζήτηση. Αυτό δημιούργησε εντάσεις, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 και ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το βράδυ!

Παρά την καθυστέρηση τελικά υπήρξε έγκριση από τον Δήμο Θεσσαλονίκη και έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει στα επόμενα βήματα για την κατασκευή του νέου του γηπέδου.