Ο Ρικ Πιτίνο έχει βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα του Παναθηναϊκού από το΄τε που ανέλαβε τους «πράσινους» δείχνοντας την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μαζί με τους συνεργάτες του στο αγωνιστικό σκέλος.

Στην Αμερική παρακολουθούν τη δράση του 66χρονου προπονητή και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τον χώρο του ΝΒΑ για να αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός κάποια ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «Bleacher Report», οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νταν Γκίλμπερτ, έχει έρθει σε επαφή με τον Hall of Famer, με σκοπό να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Οι «ιππότες» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον προηγούμενο προπονητή, τον Λάρι Ντρου, και έχουν βγει στην αγορά για βρουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα από την αρχή και να την βγάλει από τον «πάτο» της βαθμολογίας που βρέθηκε αυτή τη σεζόν.

Οι Καβαλίερς φέτος τερμάτισαν στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 19-63, με τη χρονιά να μην αρχίζει καλά αφού μετά το αρχικό 0-6 η διοίκηση απέλυσε τον Τάιρον Λου, με τον βοηθό του, τον Λάρι Ντρου, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο Πιτίνο γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα στην Αμερική, ωστόσο έχει να βρεθεί σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ από το 2001 και τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς είχε βρεθεί για 16 χρόνια στον πάγκο του Κολεγίου του Λούισβιλ (2001-2017). Οπότε ίσως αυτό παίξει το ρόλο στην υπόθεση.