Συγκλονισμένος παρακολουθεί ο κόσμος τις εξελίξεις μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, στην Παναγιά των Παρισίων.

Ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας των Παρισίων, αποτελεί ένα από τα κορυφαία σύμβολα της γαλλικής κουλτούρας,  ένώ χάρισε έμπνευση στον Βίκτωρ Ουγκώ να δημιουργήσει ένα από τα πιο γνωστά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Το βιβλίο  Η Παναγία των Παρισίων μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από την Disney το 1996. Η ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων, έχει αρκετές διαφορές από το βιβλίο του Βίκτωρος Ουγκώ καθώς η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Κουασιμόδο και την προσπάθεια του να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία.

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη έκδοση της κλασικής και αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων Η Παναγία των Παρισίων,  ο Σάκης Ρουβάς χαρίζει τη φωνή του στον Κουασιμόδο,  η Πέμη Ζούνη στην Εσμεράλδα, η Χρυσούλα Διαβάτη γίνεται η φωνή της Λαβέρνα, ενώ τα τραγούδια της ταινίας ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 

View this post on Instagram

 

Let's go fly ? Welcome @disneythond

A post shared by The Hunchback of Notre Dame (@disneythond) on

 

View this post on Instagram

 

Save the King Quasimodo ! ?

A post shared by The Hunchback of Notre Dame (@disneythond) on

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική φορά που ο Σάκης Ρουβάς έχει χαρίσει τη φωνή του σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ο Σάκης Ρουβάς κρύβεται επίσης πίσω από τη φωνή του Κεραυνού Μακουίν στις ταινίες «Cars» και «Cars 2» που έχουν λατρέψει τα παιδιά.

Παρακολουθήστε παρακάτω βίντεο από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Η Παναγία των Παρισίων :

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από