Ως το… τζάμπολ του αγώνα του Άρη με την Κύμη (Σάββατο 13/4, 15:45-24η αγωνιστική) θα περιμένει ο Γιάννης Καστρίτης προκειμένου να δει αν τελικά θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο 25χρονος γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή (12/4), καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Χολαργό.

Αν τελικά ο αρχηγός του «Αυτοκράτορα» απουσιάσει, τότε θα πρόκειται για σημαντική απουσία, καθώς στο ματς της Τετάρτης – όσο πρόλαβε να αγωνιστεί- έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα για τον Αρη, με τους μοναδικούς απόντες να είναι ο Γιώργος Αγγέλου και ο νεαρός Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (12/04) την προετοιμασία τους, με μια απογευματινή προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας μας στον αγώνα με την Κύμη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει για την αυριανή (13/04) αναμέτρηση τον Γιώργο Αγγέλου και τον Στράτο Βουλγαρόπουλο. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση με τη χρήση βίντεο».