temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παρτιζάν: Να μπει στην Ευρωλίγκα μέσω… Βαλένθια
Ομάδα

Παρτιζάν: Να μπει στην Ευρωλίγκα μέσω… Βαλένθια

Αν και αποκλείστηκε στα ημιτελικά της ABA Liga από τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς, η ομάδα του Βελιγραδίου θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πρόσκληση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παρότι αποκλείστηκε από τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας από τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς, η Παρτιζάν θεωρεί ότι έχει πιθανότητες να βρεθεί στην Ευρωλίγκα από του χρόνου.

Και αυτό μπορεί να γίνει και μέσω… Βαλένθια. Τι εννοούμε; Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε στη σερβική εφημερίδα Informer, ότι εάν η ισπανική ομάδα κατακτήσει το Eurocup και μία από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματός τους, θα περιμένει πρόσκληση από την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Οι πιθανότητες να παίξουμε στην EuroLeague δεν έχουν χαθεί! Υπάρχει πιθανότητα να λάβουμε ειδική πρόσκληση, εφόσον η Βαλένθια κατακτήσει το EuroCup και εξασφαλίσει μια υψηλή θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα! Η Παρτίζαν είχε σταθερή παρουσία στην EuroLeague τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα αξίζει μια θέση εκεί. Έχουμε σταθεροποιήσει το κλαμπ, συνεργαζόμαστε με έναν προπονητή top επιπέδου κι έχουμε τα πάντα για να συμμετάσχουμε στην EuroLeague. Σίγουρα πολλά κλαμπ περιμένουν ειδική πρόσκληση, δεν θα είναι εύκολο…»

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων