Στο πρωτάθλημα και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου έχει επικεντρωθεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον Εθνικό, με στόχο να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στην Α1.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:30, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση και το απόλυτα πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Παράλληλα, θέλει να κάνει το «22Χ22» τη φετινή σεζόν και να διευρύνει στις 160 νίκες το ρεκόρ των διαδοχικών νικών στην Α1.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο. Μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό, η προσοχή του Θρύλου θα στραφεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/4) με αντίπαλο τη Σπαντάου στο Βερολίνο για τη 12η αγωνιστική του Champions League.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.