Δίπλα στον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του στάθηκε ο κόσμος της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους οπαδούς να δίνουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Ξάνθης και να βοηθούν την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τη νίκη με 3-1.

Οι οπαδοί της Ενωσης έδειξαν την αγάπη τους για τον δικέφαλο αετό και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στα Πηγάδια και τη στήριξή τους καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, που -για μια ακόμα φορά-εισέπραξε η ομάδα μας κατά την παραμονή της στη Θράκη στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη.

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, για τις εκδηλώσεις στην Κομοτηνή, για την ισχυρή και αδιάλειπτη στήριξη στη διάρκεια του σημερινού ματς, ακόμα και όταν η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ, για το χειροκρότημα και την αποθέωση για πολύ ώρα έξω από το πούλμαν υπό βροχή.

Είναι μερικές φορές που ένα απλό «ευχαριστώ» φαντάζει λίγο μπροστά σε αυτά που ζήσαμε αυτό το διήμερο. Για αυτή την τόσο ζεστή αγκαλιά και κυρίως για τα τόσα πολλά παιδικά χαμόγελα».

Δείτε την ανάρτηση: