«Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες και εδώ στην Εύβοια», τόνισε  ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Χαλκίδα. Όπως ανέφερε, «αυτό σημαίνει να δεχτούν ένα μεγάλο πλήγμα τα κόμματα του κεφαλαίου της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να δεχτούν ένα μεγάλο πλήγμα και οι δύο πόλοι του αστικού συστήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, που σε κάθε φάση, δίνουν χέρι βοηθείας στο σύστημα».

«Κάνουμε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει να γκρεμιστεί από την τρίτη θέση η ναζιστική εγκληματική ΧΑ, αυτά τα τσιράκια του συστήματος», τόνισε.

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «η “δίκαιη ανάπτυξη” του κ. Τσίπρα και η “βιώσιμη ανάπτυξη για όλους” του κ. Μητσοτάκη, είναι η ανάπτυξη της κερδοφορίας των καπιταλιστών, σερβιρισμένη με μπόλικη κοροϊδία, για να κρύψουν και οι δύο, τον αντιλαϊκό ταξικό χαρακτήρα της».

Επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαντούδι, έξι μήνες μετά τη μεγάλη πλημμύρα που κόστισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους. Ο Δ. Κουτσούμπας προειδοποίησε ότι είναι μπροστά μας «το επόμενο προδιαγεγραμμένο έγκλημα, με κάποια επόμενη πυρκαγιά, που σύμφωνα με καταγγελίες οι πυροσβέστες δεν θα μπορούν ούτε καν να πλησιάσουν τη φωτιά, γιατί οι αγροτικοί δρόμοι δεν έχουν αποκατασταθεί, είναι ακόμα κλειστοί».

Όπως είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό είναι ένα: «Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά; Ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;»

«Η δική μας απάντηση είναι αντεπίθεση με ισχυρό το ΚΚΕ παντού και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές και στις βουλευτικές», κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ