Με γκολ του Πέδρο Ενρίκε στο 34’ ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 απέναντι στη Λαμία. Μία φάση, ωστόσο,  που προκάλεσε την οργή παικτών και του πάγκου της ομάδας της Φθιώτιδας, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου δεν τήρησαν το fair play!

Η φάση ξεκίνησε από την κόντρα του Μπαράλες με τον Σάκχοφ, ο παίκτης της Λαμίας έπεσε στο έδαφος και θα έπρεπε να βγει η μπάλα έξω για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αντ’ αυτού, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση, ενώ οι παίκτες της Λαμίας είχαν σταματήσει, με τον Πέλκα να δίνει στον Μάτος, ο Βραζιλιάνος άνοιξε δεξιά στον Ενρίκε και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Σαράνοφ για το 1-0.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν τήρησαν το fair play, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Μπαράλες, με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με τον Μάτος, που συνέχισε να παίζει. Μια φάση – επιτομή του fair play, που δείχνει για μια ακόμα φορά οι Ασπρόμαυροι δεν βάζουν τίποτα πάνω από τη νίκη και το πρωτάθλημα, αγνοώντας επιδεικτικά οτιδήποτε άλλο.

Ο Μάτος ήταν… φάουλ, με τη στάση του να προκαλεί την έκρηξη των φιλοξενούμενων, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να προκαλεί για μια ακόμα φορά με τη στάση του.