Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι Ερυθρόλευκες δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ένωση, που ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστική (σημειωτέον μετέχει φέτος στη 2η κατηγορία, την Pre League). Οι νταμπλούχες Ελλάδας πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασαν με ευκολία σε μία ακόμα επιβλητική νίκη στη φετινή σεζόν και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού και ο Σέρβος προπονητής περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20:30 ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Α.Ο Θήρας. Η ομάδα του Πειραιά όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της στον τελικό του Σαββάτου (6/4, 21:15), θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι ο πολυνίκης του θεσμού και η «ερυθρόλευκη» αποστολή έχει ταξιδέψει στις Σέρρες με στόχο το 9ο σερί Κύπελλο!