Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν τουλάχιστον πέντε ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν σε ραδιοφωνικό στούντιο του Σάο Πάολο με σκοπό τον ληστέψει. Το αξιοπερίεργο είναι ότι εκείνη την ώρα μεταδιδόταν ζωντανά εκπομπή talk show στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πέντε ληστές, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και ήταν ντυμένοι ως διανομείς, εισέβαλαν και έκλεψαν τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή εκπομπή.

Στο βίντεο φαίνεται οι παρουσιαστής σε κατάσταση σοκ να φωνάζει σε όλους να παραμείνουν ήρεμοι ενώ οι ακροατές παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τα όσα συνέβαιναν.

Οι ληστές, οι οποίοι γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα πραγματοποιείτο ζωντανή μετάδοση, έστρεψαν τα όπλα εναντίον όσων βρίσκονταν στο στούντιο λέγοντάς τους να μείνουν ήρεμοι αν δεν θέλουν να πεθάνουν.

Έκλεψαν και αυτούς που βρίσκονταν εκτός του στούντιο ενώ στα ηχητικά της εκπομπής ακούγονται να εκτοξεύουν απειλές εναντίον όλων και να τους αναγκάζουν να δώσουν όλα τους τα πολύτιμα υπάρχοντα.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι ληστές έφυγαν με μια πλούσια λεία καθώς απέσπασαν κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, πορτοφόλια και κοσμήματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν εκλάπη το κινητό τηλέφωνο από το οποίο γινόταν η ζωντανή μετάδοση.