Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου «Άλμα ζωής» , στα πλαίσια της ενημέρωσης και της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:

«Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο” με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr».

 

View this post on Instagram

 

#Repost @sail_for_pink with @get_repost ・・・ Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί! Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr video credits: Στέφανος Σόφτσης #sailforpink #breastcancerawareness #almazoisthess #arisfc

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από