Με την επιστροφή του στη δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέψευσε τις εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι θα παραμείνει στα… πιτς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Όπως εξήγησε ο Greek Freak η «ξεκούραση» δεν υπάρχει στο λεξικό του.

«Περίμενα να έρθει το παιχνίδι σε εμένα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να με βρίσκουν και εγώ προσπάθησα να τρέξω στο ανοικτό γήπεδο. Αυτή ήταν η νοοτροπία μου» είπε αρχικά για την επιστροφή του στο παρκέ.

«Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου. Όμως πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και αν πρέπει να μείνω εκτός, τότε θα κάνω ένα διάλειμμα».

Για το ματς με τους Νετς ο έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε: «Είναι δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει ζώνη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινήσαμε να γυρνάμε καλά τη μπάλα, να σκοράρουμε από την περιφέρεια και σε γενικές γραμμές να κάνουμε καλή δουλειά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι, αλλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Κερδίσαμε αλλά δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Ελπίζουμε στο τέλος να πάρουμε την πρώτη θέση της regular season» συνέχισε ο Greek Freak.

Ερωτηθείς δε για τις επιδόσεις των Μπακς που εμφανίζονται πλέον ως ακλόνητο φαβορί για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε ότι «για να πω την αλήθεια πίστευα ότι θα ήμασταν καλή ομάδα, αλλά όχι και η καλύτερη του ΝΒΑ».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη: