Τους εκατό υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» παρουσίασε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του τον ερχόμενο Μάιο, έχει ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο σε όλους τους νομούς.

Ταυτόχρονα, παρουσίασε το νέο σήμα της «Αλληλεγγύης» που είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα ως έμβλημα, ανάλογο της καμπάνιας Respect The Truth που έκανε για τη Μακεδονία, με μότο το «Δυναμώνουμε τη Μακεδονία». «Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας», είπε παρουσιάζοντας το νέο σήμα ο κ. Τζιτζικώστας.

Οι 100 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι: 62 στη Θεσσαλονίκη, 7 στην Ημαθία, 6 στην Πιερία, 5 στην Πέλλα, 10 στις Σέρρες και 5 στη Χαλκιδική.

Ανάμεσα στους υποψήφιους η Κατερίνα Περιστέρη στις Σέρρες, ο Δάνης Τζαμτζής στην Πέλλα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας, η δικηγόρος Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, οι δημοσιογράφοι Σοφία Τουντούρη, Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και Νάντια Δερέμπεη, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Σάντυ Κουτσοσταμάτη κ.ά.

Όσον αφορά τις οπαδικές προτιμήσεις, ο συνδυασμός φαίνεται πως έχει ισορροπία, καθώς εκπροσωπείται ο ΠΑΟΚ (Νίκος Σταυρόπουλος ή «Μάτζικ»), ο Άρης (Άγγελος Χαριστέας και Ντίνος Κούης) και Ηρακλής (Λάκης Παπαϊωάννου).