temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κράξιμο Marca σε Μέσι: «Όταν κερδίζει είναι καλός, όταν χάνει φταίνε οι άλλοι»
Ομάδα

Κράξιμο Marca σε Μέσι: «Όταν κερδίζει είναι καλός, όταν χάνει φταίνε οι άλλοι»

Επίθεση προς τον Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε αρθρογράφος της MARCA, με αφορμή την απόδοσή του 31χρονου με την Εθνική Αργεντινής.

Ευκαιρία να «χτυπήσει» τον Λιονέλ Μέσι βρήκε η Marca, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα του 31χρονου με την Εθνική Αργεντινής.

Η «Αλμπισελέστε» ηττήθηκε με 3-1 από τη Βενεζουέλα στην επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα και η μαδριλένικη εφημερίδα δεν δίστασε να ανοίξει νέο «πόλεμο» με τον μικρό μάγο.

Έχοντας ως τίτλο: «Οι υπερδυνάμεις του Μέσι: Αν κερδίσει, είναι επειδή είναι πολύ καλός, αν χάσει, είναι επειδή οι άλλοι είναι πολύ κακοί» ο αρθρογράφος της Marca ξεκινάει δυναμικά την επίθεσή του για να συνεχίσει… μπλέκοντας και τους Ολύμπιους θεούς.

Το τελικό συμπέρασμα, πάντως, που βγαίνει από το κείμενο με εμφανώς ειρωνικό ύφος, είναι πως ο Μέσι κερδίζει… μόνος του, ενώ όταν η ομάδα του χάνει είναι άμοιρος ευθυνών.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Η ικανότητα του Μέσι είναι σε ό,τι κάνει, να βγαίνει πάντα νικητής. Η Αθηνά ήταν η θεά της σοφίας, ο Ερμής ο προστάτης των ταξιδιωτών, ο Άρης μπορούσε να σκοτώσει κάποιον με την πολεμική κραυγή του κι ο Μέσι κερδίζει όταν έχει κερδίσει κι όταν χάνει… πάλι έχει κερδίσει.

Επιπλέον, όταν ο Μέσι κερδίσει το κάνει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου και όταν χάνει, δεν έχει καμία ευθύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Κανένας θνητός παίκτης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Μέσι. Όταν κατακτά τη Χρυσή Μπάλα οφείλεται στο γεγονός πως αποτελεί επιθυμία του Δία, αλλά όταν την κερδίζει κάποιος άλλος, ας πούμε ο Κριστιάνο, είναι επειδή το ίδιο βραβείο που κέρδισε στο παρελθόν ο Λέο, έγινε ξαφνικά ένα μέρος διαφθοράς που υπηρετεί τον άθλιο Πορτογάλο.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερδυνάμεων του Μέσι το βρήκαμε στον φιλικό αγώνα εναντίον της Βενεζουέλας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων