Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, αφιέρωσε το τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την ομάδα και την έχει βοηθήσει να γιγαντωθεί, στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και στον χορηγό της ομάδας, Γιώργο Λεριώτη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σηκώσαμε το κύπελλο. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιό μας και παραμένουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το ματς είχε πολύ ενδιαφέρον και η Νίκη Λευκάδας ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και ήταν ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Ο Ολυμπιακός έχουμε ξαναπεί ότι ο στόχος του είναι να κατακτάει τίτλους. Ηταν υποχρέωση μας και ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και το τρόπαιό μας στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς τη στήριξη του οποίου δεν θα φτάναμε ως εδώ, στον πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη και στον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη, που έχουν στηρίξει την ομάδα από την πρώτη μέρα, και εμένα προσωπικά. Ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στα Χανιά και μας στήριξε! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την κούπα και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ολοκληρώσουμε αυτήν την χρονιά με το πρωτάθλημα».

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία αναδείχθηκε MVP του τελικού, δήλωσε από την μεριά της: «Είμαι πανευτυχής! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την χαρά μου. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες, όμως σε κάποια στιγμή αφήσαμε τα περιθώρια στη Νίκη Λευκάδας για να μας πλησιάσει. Παρόλα αυτά μίλησε η ψυχή μας και το πάθος που βγάζουμε στα ματς και καταφέραμε στο τέλος να κατακτήσουμε το τρόπαιο.  Το αφιερώνουμε στους ανθρώπους που είναι πίσω από όλα αυτά, τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία τους στο γήπεδο. Όπως και τον κόσμο που ήρθε εδώ και φώναξε για μας, κάνοντάς μας να νιώθουμε σαν το σπίτι μας».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε: «Υπάρχει μόνο χαρά για μας τώρα και είμαστε ικανοποιημένες και ευχαριστημένες που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας. Από την μεριά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Λεριώτη και τον κ. Κουντούρη, που όχι απλά μας ακολουθούν παντού αλλά είναι και το στήριγμά μας και ότι χρειαστούμε είναι δίπλα μας. Από εκεί και πέρα καταφέραμε έναν από τους αρχικούς μας στόχους. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, δεν σταματάμε και έρχεται το πρωτάθλημα. Θέλουμε μέχρι το τέλους να έχουμε νίκες».

Η Λικέντρα Τζόνσον ανέφερε: «Αρχικά θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι και  θεωρώ ότι ήταν από τα πιο απαιτητικά ματς που έχουμε δώσει φέτος. Γνωρίζαμε ότι θα επανέλθει η Νίκη Λευκάδας όταν θα μείνει πίσω στο σκορ, η Νάιτ ήταν σε εκπληκτική κατάσταση. Ως ένα σημείο έμοιαζε ότι μπορούν να μας απειλήσουν, δεν ήμασταν καλές στο τρίτο δεκάλεπτο που ήταν και το χειρότερό μας, όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε κι άλλο την πίεσή μας. Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη μας, η Ουόκερ από τους 35 πόντους του ημιτελικού ήταν κακή σήμερα και κάναμε τα πάντα για να την κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ. Είναι μία πολύ όμορφη μέρα και κατακτήσαμε και αυτό το κυπελλο!».

Η Τζέσικα Τόμας υπογράμμισε: «Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα για μένα ειλικρινά. Έχω κατενθουσιαστεί και είμαι χαρούμενη για μένα και τις συμπαίκτριές μου. Περάσαμε συγκεντρωμένες στο παρκέ, όταν μας πλησίασαν δείξαμε χαρακτήρα και κατακτήσαμε στο τέλος το τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω και το πρωτάθλημα».

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου δήλωσε: «Το παιχνίδι είχε ένταση και ήταν ενδιαφέρον. Η Νίκη Λευκάδας παρουσιάστηκε έτοιμη και χαίρομαι πάρα πολύ για την εμφάνιση της ομάδας μου. Είμαι κατενθουσιασμένη για τον σημερινό τίτλο γιατί είναι ο πρώτος με τον Ολυμπιακό και εύχομαι πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Λεριώτη και τον κ. Κουντούρη που ήταν σήμερα μαζί μας και μας υποστηρίζουν έμπρακτα όλον αυτόν τον καιρό».