Η Πάμελα Άντερσον πόζαρε στην οικογενειακή φωτογραφία του DiEM25, στο πλαίσιο της έναρξης της καμπάνιας του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Η σταρ του «Baywatch» και ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον παρευρέθηκε στην εκδήλωση του κόμματος στο Βέλγιο και τράβηξε τα βλέμματα.

«Σήμερα, εδώ από τις Βρυξέλλες, ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη τύπου.

«Είναι η πρώτη στα χρονικά διεθνική συμμαχία που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με ένα κοινό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης.

Tόνισε ότι το ΜέΡΑ25 κατεβαίνει τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές με στόχο την νίκη των προοδευτικών δυνάμεων του ελληνικού λαού μέσα από ένα κοινό ευρωπαϊκό πρόγραμμα,  καθώς το πρόγραμμα της “Ευρωπαϊκής Άνοιξης” είναι «η μόνη συστηματική και αληθινή προσπάθεια επίλυσης μιας συστημικής ευρωπαϊκής κρίσης».