temp 21 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ασπίδα Δώνη στους παίκτες: «Η δική μας αλήθεια λέει 38 βαθμούς»
Ομάδα

Ασπίδα Δώνη στους παίκτες: «Η δική μας αλήθεια λέει 38 βαθμούς»

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του απ’ όσα έγιναν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί με καλά λόγια για την παρουσία τους στα πρώτα 35 λεπτά του ντέρμπι.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ βαρύ. Παίκτες με σκυμμένα τα κεφάλια, στεναχωρημένοι απ’ όσα συνέβησαν και με φανερή την έκφραση της απορίας στα πρόσωπά τους για τους λόγους που δεν του επιτρέπεται να διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του, να τους εξηγήσει πως αυτά δεν είναι στην αρμοδιότητά τους και πως εκείνοι, όπως φυσικά και ο ίδιος, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν.

«Δυστυχώς αυτά είναι συνηθισμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν μπορεί να τα αλλάξει, αλλά αυτό δεν είναι στην αρμοδιότητά μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να βλέπουμε τι κάνουμε και να έχουμε εξέλιξη.

Η δική μας αλήθεια λέει πως έχουμε 38 βαθμούς που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο. Και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε πόσους θα έχουμε και τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σε άλλες συνθήκες.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μας απομένουν ακόμα πέντε παιχνίδια και όλοι μας είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να μαζέψουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς», ανέφερε ο Δώνης που τους είπε καλά λόγια και για την αγωνιστική τους παρουσία με τον Ολυμπιακό.

«Για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Τους πιέζαμε σωστά, κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα και κάναμε πολλά απ’ αυτά που είπαμε. Αν ήμασταν τυχεροί θα είχαμε ανοίξει το σκορ εμείς στις ευκαιρίες μας. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να μη μας απασχολούν πόσοι βαθμοί θα μας αφαιρεθούν. Αυτά είναι αρμοδιότητες άλλων», ανέφερε ο Δώνης στους ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων