temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Διεκόπη ο αγώνας στο ΟΑΚΑ
Ομάδα

Διεκόπη ο αγώνας στο ΟΑΚΑ

Ο Γερμανός διαιτητής διέκοψε το ματς μετά από νέα εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με τους φίλους των πράσινων να προσπαθούν να φτάσουν μέχρι τα επίσημα. Έξω από τις εξέδρες γίνονταν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του τριφυλλιού και αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Γερμανός διαιτητής αποφάσισε διακόψει το παιχνίδι στο 70′  βλέποντας ότι οπαδοί των πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και έστειλε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου. Κάποιοι μάλιστα οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν πάρει και τα σημαιάκια του κόρνερ, κάνοντας τον γύρο του σταδίου.

Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ είναι εκτός ελέγχου με την Αστυνομία να μην μπορεί να αντιμετωπίσει το χάος που επικρατεί. Οι εικόνες από το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν αποκαρδιωτικές και οι περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πλέον αποχωρήσει από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί το παιχνίδι, καθώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και κινυδνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών του Ολυμπιακού.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων