temp 20 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Τα δεδομένα στον τραυματισμό του Μαουρίσιο
Ομάδα

Τα δεδομένα στον τραυματισμό του Μαουρίσιο

Πόσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Βραζιλιάνος, πότε και πού θα κάνει την επέμβαση.

Ο Μαουρίσιο στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή (10/3) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου. Αυτό θα φανεί όταν θα κάνει την επέμβαση, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στην Πορτογαλία.

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει επίσημα ακόμα το πόσο διάστημα θα μείνει εκτός; Διότι απάντηση εξαρτάται από τα ευρήματα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Κοινώς από το αν και σε τι βαθμό έχει πειραχτεί ο μηνίσκος. Ανεπίσημα και δίχως να είναι γνωστά όλα τα δεδομένα μιλάμε για απουσία μίνιμουμ έξι μηνών, αλλά αυτό ξεκαθαρίσει στην επέμβαση.

Σχετικά με την εγχείρηση, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στην Πορτογαλία να χειρουργηθεί και να μείνει εκεί για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο (2-3 εβδομάδες) μέχρι να του αφαιρεθούν και τα ράμματα.

Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι έχει ως προτεραιότητα τον παίκτη και είναι σε επαφή μαζί του τόσο το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, όσο και ο Μάριο Μπράνκο προκειμένου να καταρτιστεί το κατάλληλο πρόγραμμα για τον ίδιο και την ομάδα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο (14/3) οπότε θα υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση, αλλά ο παίκτης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει την επέμβαση στην Πορτογαλία.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων