temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κλήρωση διαιτητών 1,5 ώρα πριν από τον Τελικό Κυπέλλου αποφάσισε η ΚΕΔ
Ομάδα

Κλήρωση διαιτητών 1,5 ώρα πριν από τον Τελικό Κυπέλλου αποφάσισε η ΚΕΔ

Με κλήρωση και 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ θα μάθουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός τους διαιτητές της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον Τελικό της Πάτρας το Σάββατο 16/3 και ώρα 17:00, με σκοπό την κατάκτηση του Κυπέλου στο χάντμπολ. Οι διαιτητές της αναμέτρησης όμως δεν πρόκειται να γίνουν γνωστοί πριν τις 15:30 της ίδιας μέρας.

Αυτό προκύπτει από την απόφαση της ΚΕΔ να βγει το ζευγάρι των διαιτητών με κλήρωση και μόλις 1, ώρα πριν από την έναρξη του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης από την ΚΕΔ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΟΧΕ ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το ζευγάρι του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο στις 15:30 στο γήπεδο και στην κληρωτίδα θα μπουν τα ζευγάρια διαιτητών Κώστας Πατιός- Βασίλης Τσιάνας και Κώστας Κατσίκης- Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Παρατηρητές του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ, ορίστηκαν οι Σωτήρης Μίγκας και Γιώργος Μπεμπέτσος».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων