Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μια μοναδική παράσταση στο Τορίνο και απέδειξε γιατί η Γιουβέντους έδωσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν απολαυστικός και οδήγησε τη βέκια σινιόρα σε μια τεράστια πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Οι μπιανκονέρι επικράτησαν με 3-0, έκαναν την ανατροπή καθώς είχαν ηττηθεί με 2-0 στην Ισπανία και συνεχίζουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Όπως προαναφέραμε ο Ρονάλντο ήταν ο ηγέτης της Γιουβέντους και οδήγησε την ιταλική ομάδα σε θριαμβευτική πρόκριση κόντρα στους ροχιμπλάνκος. Ο σούπερ σταρ της Γιούβε τα έκανε όλα και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι πήρε… προσωπικά την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Τορίνο.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 27’ και στο 48’ έκανε με τον ίδιο τρόπο το 2-0 για την ομάδα του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε ν’ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς και τελικά αποκλείστηκε με το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Ρονάλντο, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερναντέρσκι στο 86’. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν χθες απολαυστικός και δείχνει πως μπορεί να οδηγήσει την Γιούβε στην υλοποίηση του μεγάλου της στόχου, την κατάκτηση δηλαδή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι συνέτριψε την Σάλκε (7-0)

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Σάλκε με 7-0 και συνεχίζει φυσικά στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης και οι Άγγλοι πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη σε ότι αφορά την έκταση του σκορ.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Αγουέρο στο 35’ και ο Αργεντίνος επιθετικός έκανε το 2-0 τρία λεπτά αργότερα. Η Σίτι κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Σανέ να σκοράρει στο 42’. Μέσα σε εφτά λεπτά η αγγλική ομάδα πέτυχε τρία γκολ διαλύοντας όλα τα αμυντικά πλάνα της Σάλκε.

Η Σίτι ήταν καταιγιστική και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Στέρλινγκ να κάνει το 4-0 στο 56’ ενώ ο Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 στο 71’. Εφτά λεπτά αργότερα ο Φόντεν έκανε το 6-0 και το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 84’ με τον Ζεσούς.