Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπολύει μέσω facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά την καταγραφή της συνομιλίας με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Παράλληλα, στην παραληρηματική του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να εμφανιστεί ως θύμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ένας εισαγγελέας που μολις φτερνίστηκε ο Στουρνάρας πως τον «ηχογράφησα» , (…) αυτός λοιπόν ο εισαγγελέας παραγγέλνει κατευθείαν προκαταρκτική που απ’ ότι μαθαίνω θα τη διαβιβάσει και στη Βουλή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για να αρθεί η ασυλία μου (…). Καλώς να ορίσετε βρε άλλη μια φορά!!! Εδώ είμαι !!»

Ο Παύλος Πολάκης επιχειρώντας να εμφανιστεί ως θύμα, υποστηρίζει πως «ό,τι αφορά την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά. Ό,τι αφορα καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει ».

Μάλιστα συνδέει τη διαβίβαση της δικογραφίας που τον αφορά στη Βουλή με τις καταγγελίες που έκανε σήμερα η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου για το rebate που δεν πλήρωσαν οι φαρμακευτικές εταιρείες.