Τα σενάρια για τη σωσία της Μελάνια Τραμπ επανήλθαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς οι χρήστες του Διαδικτύου υποστηρίζουν ότι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής χρησιμοποίησε την… αντικαταστάτριά της για ακόμη φορά, σε δημόσια εμφάνισή της.

Κάποιοι έβαλαν στο μικροσκόπιο το ύψος, τα μαλλιά, τη μύτη και τη συμπεριφορά της γυναίκας που συνόδευε τον Ντόναλντ Τραμπ στις περιοχές της ανατολικής Αλαμπάμα -όπως π.χ. ότι του κρατούσε το χέρι, ενώ η πρώτη κυρία σε μερικές περιπτώσεις το αποφεύγει- υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψαν διαφορές σε σχέση με τη Μελάνια.

Τέτοιοι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017, όταν η Μελάνια εμφανίστηκε στο πλευρό του άντρα της και μίλησε για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τραμπ επεσήμανε την παρουσία της συζύγου του, μολονότι εκείνη στεκόταν μπροστά στις κάμερες. «Η γυναίκα μου, Μελάνια, που τυχαίνει να βρίσκεται εδώ» είπε, δίνοντας σε συνομωσιολόγους την αφορμή να υποστηρίζουν ότι για να το επισημάνει ο Τραμπ, κάπου αλλού θα πρέπει να βρισκόταν στην πραγματικότητα η γυναίκα του.

Η θεωρία επανήλθε τον περασμένο Αύγουστο στη διάρκεια ενός ταξιδιού του προεδρικού ζεύγους στο Οχάιο, αλλά και σχεδόν κάθε φορά που η Μελάνια εμφανίζεται με μεγάλα γυαλιά ηλίου δίπλα στον άνδρα της, ή οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές.

Στις τελευταίες φήμες ανέλαβε να απαντήσει εκπρόσωπός της τονίζοντας πως «γι’ άλλη μια φορά καλούμαστε να ασχοληθούμε με ένα μη θέμα, όταν θα μπορούσαμε να μιλάμε για την δουλειά που έχει κάνει η πρώτη κυρία με τα παιδιά».

​Οι χρήστες του Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχασαν ευκαιρία προκειμένου να σχολιάσουν.