Ο Αχμέντ Χασάν περνάει καλά στον Ολυμπιακό και το αποδεικνύει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Ο Αιγύπτιος στράικερ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του ο Πέδρο Μαρτίνς, γεγονός που έχει εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθησή του. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε επίσης ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν ο προπονητής σου σου δείχνει εμπιστοσύνη, τότε έχεις όλη την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια για να δείξεις τις δυνατότητες σου. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα έχω πετύχει εδώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

Συγκεντρώνομαι πριν από κάθε ματς και παίρνω τα παιχνίδια που έχουμε βήμα-βήμα. Έχω εστιάσει πάρα πολύ στις συμμετοχές μου με το κλαμπ, τον Ολυμπιακό και θέλω να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις και να τιμάω την πατρίδα μου».

Για την εθνική Αιγύπτου και το Κόπα Αφρικα: «Ελπίζω ότι ο Θεός θα είναι κοντά μας και θα τιμήσουμε το εθνόσημο στο προσεχές Copa Africa. Θέλουμε να υποσχεθούμε στους οπαδούς μας πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είναι ικανοποιημένοι και να συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται».