Όπως όλα δείχνουν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρεθεί και πάλι στον πάγκο της Ρεάλ μετά από έξι χρόνια.

Κι αυτό καθώς όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Bein Sports ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι κατά 90% ο επόμενος προπονητής των Μαδριλένων.

«Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα είναι πίσω στην Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει την Δευτέρα, αλλά ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας με τον Σαντιάγκο Σολάρι», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας».

Ετσι η φημολογία ότι ο αγώνας της Κυριακής (10/3) απέναντι στην Βαγιαδολίδ θα είναι ο τελευταίος του Σολάρι στον πάγκο επιβεβαιώνεται κατά πάσα πιθανότητα.

Ο Πέρεθ συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι απευθυνθήκαμε πρώτα στον Ζινεντίν Ζιντάν όμως εκείνος αρνήθηκε, είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον σύλλογο», είπε για τον Πορτογάλο ο Ισπανός παράγοντας που θα προσθέτει στον λογαριασμό του πρώτου 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Επιπλέον προκύπτει ότι για να δεχθεί ο Μουρίνιο να επιστρέψει, απαίτησε όλες οι απαιτήσεις να γίνουν δεκτές εν λευκώ. Κάτι που όπως φαίνεται έγινε.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Special One ζήτησε την αποχώρηση των Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, τους οποίους όπως φαίνεται δεν πιστέυει.