Η διαμάχη της Πάολα με τον Νότη Σφακιανάκη έχει αναστατώσει τον καλλιτεχνικό χώρο μετά την απόφαση της πρώτης να αποχωρήσει από το σχήμα που εμφανιζόταν στο Gazi live.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δεν θέλει άλλο να τραγουδάει με τον Σφακιανάκη και έκανε λόγο για ιδιοτροπίες χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του διαζυγίου ήταν τα μικρά πάρτι που συνήθιζε να κάνει η Πάολα μετά από κάθε της εμφάνιση καλώντας στο καμαρίνι της φίλους της αλλά και τους συντελεστές του προγράμματος.

Ο Νότη Σφακιανάκης φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από αυτή την συνήθεια καθώς ήθελε να κοιμάται  στο δικό του καμαρίνι που είναι μεσοτοιχία με της συναδέλφου του.

Όπως αναφέρει η πλευρά της Πάολα ο ίδιος ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά έστειλε δύο φορές συνεργάτες του να παραπονεθούν στην Πάολα για την δυνατή μουσική και τη φασαρία. Την τρίτη φορά πήγε η ίδια στον Σφακιανάκη και τον ρώτησε γιατί δεν πάει εκείνος να της πει ότι τον ενοχλεί και να βρουν μια λύση και τότε έγινε η έκρηξη. Ο τραγουδιστής την έβρισε πολύ χυδαία και οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο το μαγαζί. Μετά από αυτή την αντίδραση η Πάολα δεν μπορούσε να συνεχίσει να τραγουδάει μαζί του, ενώ έδωσε εντολή από τα δικά της χρήματα να πληρωθούν όλοι οι συντελεστές για τις μέρες που είχαν προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Από την μεριά τους άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Σφακιανάκη κάνουν λόγο για επανειλημμένες παρακλήσεις για να σταματήσει η μουσική αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι υπεύθυνοι του Gazi live ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους επέλεξε κάνοντας αλλεπάλληλα sold out. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για προσωπικούς λόγους τον δύο καλλιτεχνών το πρόγραμμα έριξε αυλαία δύο εβδομάδες νωρίτερα.