temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Δώνης: «Τα πήγαμε τέλεια στην τακτική, λίγα πράγματα με την μπάλα στα πόδια»
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Τα πήγαμε τέλεια στην τακτική, λίγα πράγματα με την μπάλα στα πόδια»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Πράσινοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τα πήγαν εξαιρετικά στο κομμάτι της τακτικής, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Ενωσης.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0) και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την είσοδό του στην πρώτη 5άδα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, τόνισε ότι η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά στο κομμάτι της οργάνωσης και της αμυντικής τακτικής, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. «Με την μπάλα κάναμε λίγα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας προπονητής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αντίπαλο. Εμείς δώσαμε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της οργάνωσης και της αμυντικής τακτικής. Πήγαμε τέλεια στο κομμάτι της τακτικής με καλές βοήθειες στην άμυνα.

Με την μπάλα λίγα πράγματα θα έλεγα. Είναι φυσιολογικό ότι όταν τα αποτελέσματά μας είναι τόσο άσχημα αυτό σε επηρεάζει, όπως επηρέασε και το προηγούμενο ντέρμπι όπως πήγε. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και ήταν μία καλή προσπάθεια των παικτών. Το βασικό είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Υπήρχαν ματς όπου δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την ίδια απόδοση. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων