«Μαύρη» σεζόν για την Ρεάλ που αποκαθηλώθηκε με ντροπιαστικό τρόπο από τον ευρωπαϊκό της θρόνο μετά το απίστευτο 4-1 του Άγιαξ μέσα στην Μαδρίτη.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε για την βαριά ήττα της ομάδας του αλλά και τη συνολικά κάκιστη σεζόν όπου η Ρεάλ βρίσκεται ήδη εκτός όλων των στόχων της.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη…. Είναι το χειρότερο βράδυ της καριέρας μου έτσι όπως εξελίχθηκε. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο άσχημα και δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Πήγαν όλα στραβά. Μέσα σε μια εβδομάδα τα χάσαμε όλα και τα χάσαμε στο σπίτι μας. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και πήρε πανάξια την πρόκριση» τόνισε αρχικά ο Καρβαχάλ και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από δύο εντός έδρας ήττες από την Μπαρτσελόνα αλλά ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι έπρεπε να προκριθούμε και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς. Δύο λάθη μας έφεραν στο 0-2, και το τρίτο γκολ μας σκότωσε. Έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι ξεκάθαρο ότι η φετινή σεζόν έχει τελειώσει για εμάς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε επαγγελματισμό και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι διανύουμε μια σκ@τένια σεζόν».