Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του αυριανού (3/3, 16:00) αγώνα με τον Πανιώνιο, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μέγιερι, αλλά και του τιμωρημένου Μάντσον. Στην αποστολή δεν βρίσκεται επίσης ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε τιμωρηθεί από την διοίκηση του συλλόγου, λόγω της χυδαίας ανάρτησης που είχε κάνει στα social media μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Λαζαρίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο, ενώ οι  παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε την ανάρτηση του Ατρομήτου για την αποστολή: