Συγκλονίζει τη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού έξι ετών από τον 12 ετών αδερφό του, ο οποίος ήθελε να αντιγράψει μία σκηνή σεξ από το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto.

Ο 12χρονος, όπως αποκαλύφθηκε και στο δικαστήριο, επιτέθηκε στην αδερφή του πολλές φορές, ακόμα και με τους γονείς τους να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο καθώς και τη μέρα των Χριστουγέννων, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Independent. Η υπόθεση δικάστηκε και ο 12χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνο εγκλεισμό σε θεραπευτικό ίδρυμα.

Η μητέρα των παιδιών με δάκρυα στα μάτια έδωσε και εκείνη το παρών στο δικαστήριο, λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, παρά μόνο όταν η εξάχρονη κόρη της μίλησε στη δασκάλα της και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς.

«Η κόρη μου ήταν λυπημένη και κλεισμένη στον εαυτό της πιστεύοντας ότι όλα ήταν δικό της λάθος», ανέφερε η μητέρα, προσθέτοντας ότι: «είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι και πλέον δεν νιώθει καμία θλίψη, είμαι πολύ περήφανη για αυτήν».

Σύμφωνα με τη μητέρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι σωστή, ενώ εξέφρασε την ελπίδα στο μέλλον να μπορέσουν να γίνουν ξανά όλοι οικογένεια.