Ενόψει της πρεμιέρας του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον «Leaving Neverland», οι Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ παραχώρησαν την πρώτη τηλεοπτική τους συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ο Μάικλ Τζάκσον τους προσέγγιζε πριν τη σεξουαλική κακοποίηση.

Μιλώντας στην εκπομπή «CBS This Morning», οι δύο άνδρες που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά, περιέγραψαν πώς ο τραγουδιστής τους έκανε να αισθάνονται ξεχωριστοί, λέγοντας στον καθένα τους, ότι ήταν το πρώτο αγόρι που είχε επιλέξει για να μοιραστεί το κρεβάτι του.

Ο 36χρονος πλέον, Γουέιντ Ρόμπσον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το συναίσθημα που σου μετέδιδε ήταν το εξής: Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ. Ο Μάικλ έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι. Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο το προαναφερόμενο συναίσθημα. Σκεφτόσουν, ο Μάικλ με επέλεξε και με αγαπάει».

Ο Ρόμπσον, γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού σε ηλικία πέντε ετών, ενώ ο 40χρονος πλέον Τζέιμς Σέιφτσακ, γνώρισε τον «βασιλιά της ποπ» στα γυρίσματα μιας διαφήμισης, στην ηλικία των εννέα ετών.

Ο Σέιφτσακ ισχυρίστηκε όσα και ο Ρόμπσον, ωστόσο διευκρίνισε πως την εποχή της συστηματικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή δεν ένιωθε φόβο.

«Όλα γινόντουσαν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν «καμπανάκια». Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Wade Robson: Michael’s training of me to testify began the first night that he started abusing me

Michael Jackson’s accusers are detailing the alleged abuse by the late pop star. “Michael’s training of me to testify began the first night that he started abusing me.” — Wade Robson CBS This Morning Thursday. https://cbsn.ws/2EnzWJg

Δημοσιεύτηκε από CBS This Morning στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019