Ο σύλλογος παλαιμάχων παικτών του Άρη έκοψε την πίτα του σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ στο Nick Galis Hall. Εκτός από τους βετεράνους, παραβρέθηκαν και ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστριτης, μαζί με παίκτες της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου παλαιμάχων παικτών μπάσκετ του Άρη:

«Σε μια οικογενειακή εκδήλωση, το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ έκοψε χθες (22/02) την πίτα του στο Μουσείο μπάσκετ της ομάδας, το οποίο γέμισε από αυτούς που έγραψαν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του τμήματος μπάσκετ τις προηγούμενες δεκαετίες, τιμώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς και από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο κι από άλλα πόστα.

Εκτός από αυτούς που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον ΑΡΗ, το Σωματείο προσκάλεσε στην εκδήλωση παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, διαιτητές, κριτές, ενώ εκπροσώπηση υπήρξε και από παλιούς αθλητές άλλων τμημάτων του συλλόγου, όπως το ποδόσφαιρο, ο στίβος και άλλα αθλήματα. Παρών ήταν ακόμη ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Καστρίτης, οι συνεργάτες του, αλλά και παίκτες της πρώτης ομάδας.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σωματείου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών, Χάρης Παπαγεωργίου, έχοντας δίπλα του τον Γενικό Γραμματέα, Διονύση Ανανιάδη και τον Ταμία, Πέτρο Ράσογλου.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο φίλος της ομάδας Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο οποίος έτυχε το φλουρί και κέρδισε το Λεύκωμα που έχει εκδώσει το Μουσείο μπάσκετ του ΑΡΗ “Μέρες Αυτοκρατορίας”».