Τεράστιο ματς παρακολούθησαν οι θεατές του Chesapeake Energy Arena στην Οκλαχόμα, όπου οι Θάντερ υποδέχθηκαν τους Γιούτα Τζαζ. Το ματς τα είχε όλα. Δυνατές κόντρες, ένταση, και εναλλαγές στο προβάδισμα με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει μ,ε περισσότερους από 10 πόντους, σε ένα ματς που θύμιζε playoffs.

Τελικά η αναμέτρηση κρίθηκε στην δεύτερη παράταση με τους δύο αντιπάλους να… αρνούνται να χάσουν και τον Πολ Τζορτζ να δίνει τη λύση προ του Γκομπέρ, με 0.8’’ να απομένουν διαμορφώνοντας το τελικό 148-147. Με την τύχη και την αστοχία τους θα τα έχουν σίογουρα οι Τζαζ που είχαν τρεις ευκαιρίες στο τέλος της κανονικής περιόδου (Μίτσελ), στο τέλος της πρώτης (Μίτσελ) αλλά και της δεύτερης παράτασης (Κόρβερ), αλλά τα σουτ των Μορμόνων δεν βρήκαν στόχο.

Στην 3η θέση της Δύσης η Οκλαχόμα με ρεκόρ 38-20 και με τους Τζορτζ (45π/9 ριμπ/7 ασίστ), Γουέστμπρουκ (43π/15 ριμπ, 8 ασίστ) και Άνταμς (16π/10 ριμπ) να είναι όλα τα λεφτά για τους γηπεδούχους, Από την άλλη οι Τζαζ έπεσαν στο 32-26 και βρίσκονται στη 6η θέση της Δύσης, έχοντας τους Μίτσελ (38π), Γκομπέρ (26π/16 ριμπ) και Φέιβορς (24π/11 ριμπ) σε εξαιρετικό βράδυ.