Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση, καθώς την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη την Τρεντίνο με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του CEV Cup.

Πριν τη μεγάλη μάχη με την ιταλική ομάδα, ωστόσο, υπάρχει ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό για την 17η αγωνιστική της Volleyleague. Οι Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα υποδεχθούν τον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη με στόχο να συνεχίσουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για να «ζεσταθούν» ενόψει Τρεντίνο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερντάνο Μουνιόθ Μπενίτεθ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο Έμι Τερβαπόρτι μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό, ανέφερε: «Κόντρα στον Παμβοχαϊκό θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλές ομάδες, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση και πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Το ματς με την Τρεντίντο μπορεί να περιμένει, αφού πρώτα οφείλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Σάββατο, θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Ρέντη από τις 16:00, εισιτήρια για τον αγώνα με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (26/2, 19:00).