temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πουλάει τον Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης
Ποδόσφαιρο

Πουλάει τον Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ουαλός σούπερ σταρ φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα κάτοικος Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να του έχει βάλει πωλητήριο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στην έκτη του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βάση αριθμών η καριέρα του Ουαλού σούπερ σταρ δεν είναι άσχημη καθώς έχει προσφέρει στους Μερένχες 100 γκολ και 63 ασίστ σε σύνολο 219 ματς.

Ωστόσο οι απαιτήσεις από τον 29χρονο επιθετικό ήταν εξ’ αρχής αυξημένες μιας και ήρθε στη Μαδρίτη για να αποτελέσει τον… δεύτερο πόλο στην επίθεση της Ρεάλ μαζί με τον Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος όμως τον επισκίασε και σε συνδυασμό με τους πολλούς μικρούς αλλά και μεγαλύτερους τραυματισμούς του, ο Μπέιλ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε όσα πιθανώς περίμεναν από αυτόν οι ιθύνοντες των Μαδριλένων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει πωλητήριο στον Ουαλό παικταρά σύμφωνα με την ισπανική Marca. Αποκτήθηκε το 2013 έναντι 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ και ειδικά φέτος όλοι περίμεναν να πάρει στους ώμους του τη Ρεάλ μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους.

Αντ’ αυτού όμως ο Μπέιλ που μετράει 12 γκολ και 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές (23 ως βασικός) έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα λόγω ενός νέου τραυματισμού. Όλα δείχνουν πως αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, θα μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων