Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί βρέθηκε σήμερα η 50χρονη Χιλιανή που κατηγορείται για τη δολοφονία άντρα, πριν λίγες μέρες, στον Πειραιά.

Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στον Ανακριτή, με την απολογία της να διαρκεί για περίπου μισή ώρα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς ώστε να διαπιστωθεί αν είχε συναίσθηση της πράξης της.

Η 50χρονη φέρεται να παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή έχοντας μια εντελώς αλλοπρόσαλλη εμφάνιση, με κατακόκκινο πρόσωπο, ξεσκισμένο παντελόνι και χειρουργική μάσκα, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Η ίδια υποστήριξε ότι δε θυμόταν τίποτα για τη δολοφονία. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον 79χρονο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, την φιλοξενούσε στο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που φέρεται να τον κατακρεούργησε.

Δεν έδωσε απαντήσεις για το πώς βρέθηκε να μένει με τον 79χρονο, ωστόσο πρόσθεσε ότι συνεισέφερε χρήματα στο σπίτια, καθώς περιστασιακά εργαζόταν σε μπαρ.

Η ίδια επαναλάμβανε συνεχώς «δεν θυμάμαι» και «δεν τον σκότωσα εγώ».

Ωστόσο, η 50χρονη Χιλιανή κατά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, φέρεται να είχε ομολογήσει τη δολοφονία του 79χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.