Την πεποίθηση ότι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολο εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρώτου στόχου της χρονιάς.

Δείτε όσα ανέφερε ο παίκτης των πρασίνων:

-Για τον τελικό: «Σίγουρα είναι πρόκληση. Ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κόσμου πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

-Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Η θέληση είναι το νούμερο ένα και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ. Τεχνικά δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Η θέληση να σταματήσουμε την καλή επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ θα είναι το κλειδί για την αναμέτρηση»

-Για την παρουσία στον τελικό: «Το κύπελλο είναι ο πρώτος τίτλος που μπορείς να κατακτήσεις σε μια σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Οφείλουμε να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο και εύκολο. Να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για να κατακτήσουμε τον τίτλο».