Στη διάθεση του Μαρτίνς για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη είναι ο Παπέ Σισέ καθώς η απολογία του πήρε αναβολή. Στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού έχει ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για ανάρμοστη συμπεριφορά για χειρονομίες του στο τέλος του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με την εκδίκαση της υπόθεσης να ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Η υπόθεση όμως δεν εκδικάστηκε καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν αναβολή λόγω επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί ο δικηγόρος τους Ιωάννης Χατζησαββάογλου. Μάλιστα υπήρξε και σχετικό έγγραφο από το  Ασκληπιείο Βούλας για το πρόβλημα του δικηγόρου του Ολυμπιακού.

Ο Σισέ πλέον θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και αν τιμωρηθεί θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε πως και στην αντίστοιχη περίπτωση του Πασχαλάκη που είχε κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα για ανάρμοστη συμπεριφορά ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει και είχε πάρει αναβολή με αποτέλεσμα τότε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να τιμωρηθεί στο επόμενο ματς.