Το υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Αλβανίας χαιρετίζει την επικύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο της Συμφωνίας των Πρεσπών ως βασική συμβολή στη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την ευρωατλαντική ολοκλήρωση ολόκληρης της περιοχής.
Το υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών επικροτεί αυτή τη νίκη της διπλωματίας, η οποία έρχεται, επίσης, χάρη στην αδιαμφισβήτητη συμβολή του αλβανικού παράγοντα στη «Μακεδονία».
Η Αλβανία θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει σθεναρά τα περαιτέρω διαδικαστικά βήματα για την πλήρη και ολοκληρωμένη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οδηγεί στην τελική διευθέτηση διαμάχης σχεδόν 30 ετών μεταξύ των δύο γειτόνων μας, εδραιώνοντας το ευρωατλαντικό μέλλον της νοτιοανατολικής Ευρώπης, γράφει το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών στην ιστοσελίδα του.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Youth Pass 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για το voucher των 300 ευρώ – Πώς θα κάνετε αίτηση, τι πρέπει να προσέξετε
- Φορολογικές δηλώσεις: Η ΑΑΔΕ πατά το κουμπί της υποβολής για 1,5 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κτηματολόγιο: Πώς με ένα λάθος μπορεί να χάσεις το ακίνητο – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες






