«Με κάψανε στο πόδι, και στο χέρι και στο στήθος, τα σημάδια είναι ακόμη στο σώμα μου».  Η περιγραφή ανήκει στην  86χρονη γυναίκα , η οποία σήμερα Παρασκευή κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας  όσα έζησε στο σπίτι της στην Κυψέλη, στις 25 Οκτωβρίου του 2017. Τότε που τρία άτομα  τη χτυπούσαν και την απειλούσαν να τους πει που έχει τις οικονομίες της. Και όσο εκείνη δεν τους έλεγε, τόσο απειλούσαν.

Ώσπου πήγαν στην αποθήκη, πήραν το σίδερο και άρχισαν να την… καίνε. «Του λέω, δεν έχεις μάνα;  Φώναζα και όσο φώναζα, εκείνος έμπηγε πιο πολύ στο σίδερο στο χέρι μου» είπε ενώπιον του δικαστηρίου η 86χρονη. Την έκαψαν στο χέρι, στο πόδι και στο στήθος. Μάλιστα της έδωσαν και μία μπουνιά και να για να μην λιποθυμήσει της έριξαν ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο. Την ώρα που φεύγανε, της είπαν: «Σε 10 λεπτά θα πεθάνεις».

Η γυναίκα δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κάποιον από τους ληστές, ωστόσο , όπως είπε στο δικαστήριο ήταν αλλοδαποί. «Από τότε δεν κοιμάμαι καθόλου, φοβάμαι ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι» είπε η 86χρονη. Η δίκη των κατηγορουμένων θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου 2019.