Ο Λούκα Μπάνκι ήταν μεν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, όχι όμως και από τη διαχείριση της διαφοράς στο τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και επειδή ήταν ένα must win παιχνίδι το οποίο ελέγξαμε. Ήταν πολύ καλή η προσέγγιση του αγώνα και στην αρχή του αγώνα αλλά και του δευτέρου ημιχρόνου.

Είναι ένα κομμάτι του αγώνα που πρέπει να βελτιώσουμε, κάποια λάθη στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και στο τέλος του αγώνα, που έκαναν τον αντίπαλο να πιστέψει στην ανατροπή. Για την ποιότητα της ομάδας και την εμπειρία των παικτών περίμενα περισσότερη σταθερότητα.

Οι αριθμοί λένε ότι υποφέραμε από την ενέργεια και την αθλητικότητα στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω πως το πρόβλημα άρχισε στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Φουενλαμπράδα δεν πρέπει να χάνεις τον αντίπαλο, γιατί έχουν καλούς εκτελεστές.

Για τον τρόπο που παίξαμε για 30 λεπτά, περίμενα ένα διαφορετικό τέλος, όμως η νίκη αυτή θα αποτελέσε έμπνευση για το μέλλον μας. Συγχαρητήρια στην Φουενλαμπράδα για τον χαρακτήρα που έδειξε και για το γεγονός πως δεν παράτησε το παιχνίδι παρά τη μεγάλη διαφορά και εύχομαι το καλύτερο για τη συνέχεια».

Για την εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Ανέβασαν την ένταση και τον ρυθμό και πήγαν σε γρήγορες κατοχές. Δυστυχώς φανήκαμε λίγο απροετοίμαστοι και πιστεύω πως έκαναν εξαιρετική δουλειά. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κρατούμε την ίδια ισορροπία σε κάθε παιχνίδι.

Έχουμε προσθέσει δύο νέους παίκτες και ο Ξανθόπουλος επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας και πιστεύω πως κάποιες κακές στιγμές θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».