temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ολυμπιακός: Μεγάλη η ζήτηση για το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά
Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Μεγάλη η ζήτηση για το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου των Πειραιωτών για το ταξίδι μαζί με την ομάδα την περίοδο που θα αγωνιστεί στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδρομή που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το διήμερο (20-22/03) για τα Κανάρια Νησιά, όταν και θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά την Γκραν Κανάρια. Όπως ενημέρωσαν οι Ερυθρόλευκοι ηδη εξαντλήθηκαν τα δωμάτια του ξενοδοχείου της πρώτης  προσφοράς τους για αυτό προχώρησαν σε καινούρια για να καλύψουν τις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Αν θέλεις και εσύ να ταξιδέψεις με το τσάρτερ που θα μεταφέρει στην ομάδα στην Ισπανία και να την βοηθήσεις να πάρει ένα ακόμη διπλό (ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21/03, 22.30 ώρα Ελλάδος)!, δήλωσε τώρα συμμετοχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ο αριθμός των θέσεων είναι πλέον εξαιρετικά περιορισμένος!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 20/03/2019

ΑΘΗΝΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ LAS PALMAS – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αναχωρούμε με AEGEAN AIRLINES τα ξημερώματα στις 01.30 της Τετάρτης για το Λας Πάλμας στην Ισπανία, στις Κανάριες Νήσους. Η μεγάλη κυρία των Καναρίων υποδέχεται τον επισκέπτη με στυλ, αυτοπεποίθηση και λίγο βαρύ αέρα λιμανιού. Οι χάρες της Λας Πάλμας ξετυλίγονται σε γνώριμο απ΄την Αθήνα αστικό πανικό, σε ιστορικές γειτονιές όπως η Vegueta και παραδοσιακές αγορές όπως η Mercado de Vegueta που στέκεται ακόμα περήφανα από το 1787. Άφιξη στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί, μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο .Το υπόλοιπο απόγευμα βρίσκεται στην διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με τη χώρα της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 21/03/2019

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 4ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΑ HERBALIFE GRAN CANARIA OLYMPIACOS B.C. (GRAN CANARIA ARENA) – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ LAS PALMAS – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό γεύμα και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές έως την ώρα αναχώρησης (check-out). Προαιρετική 4ωρη εκδρομή με ξενάγηση στο Λας Πάλμας/ Λανθαρότε . Στη συνέχεια μεταφορά με πούλμαν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο «Gran Canaria Arena» για την παρακολούθηση του αγώνα Euroleague, Herbalife Gran Canaria -Olympiacos B.C., στις 20:30, τοπική ώρα. Μετά την λήξη του αγώνα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα, με ώρα αναχώρησης τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 00.30.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO

1) Hotel Faycan 3*

Το Hotel Faycán βρίσκεται στο κέντρο του Λας Πάλμας της Γκραν Κανάρια, σε απόσταση 40μ από την παραλία Las Canteras. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο σαλόνι στο Faycán και να απολαύσουν ξαπλώστρες στη βεράντα.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ – ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

HOTEL FAYCAN 3*, LAS PALMAS GRAN KANARIA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ : 20– 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Calle Nicolás Estévanez, 61, 35007 Las Palmas de Gran Canaria

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : + 34 928 27 06 50

Ημερομηνία Άφιξης: 20/03/2019 (05.00 π.μ.)

Ημερομηνία Αναχώρησης: 21/03/2019 (12:00 μεσημέρι )

* Τύπος Δωματίου: Μονόκλινο /Δίκλινο

* Γεύμα: Πρωινό

* Hotel Website: http://www.hotelfaycan.com/Οικονομικές Επιλογές Πακέτων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ (ΠΑΚΕΤΟΥ)

Τιμή ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο € 610

Τιμή ατόμου σε μονόκλινο δωμάτιο € 700

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες:

Οι Έλληνες υπήκοοι μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα, εκδοθείσα την τελευταία 15ετία (λατινικών χαρακτήρων) ή με διαβατήριο – Τα παιδιά χρειάζονται διαβατήρια σε ισχύ 6 μηνών.

Διαφορά ώρας: Η τοπική ώρα της Ισπανίας βρίσκεται 2 ώρες πίσω, σε σχέση με την Ελλάδα.

Περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικά εισιτήρια – Οικονομικής Θέσης με την AEGEAN AIRLINES (Απευθείας Πτήση)

* Εισιτήριο Αγώνα Euroleague, Herbalife Gran Canaria -Olympiacos B.C. – σε προκαθορισμένη θέση για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους

* 2 Διανυκτερεύσεις στο προαναφερόμενο ξενοδοχείο

* Μεταφορές από Αεροδρόμιο–Ξενοδοχείο στις 20 Μαρτίου

* Μεταφορές από το Ξενοδοχείο στο Γήπεδο στις 21 Μαρτίου και με την λήξη του αγώνα μεταφορά προς το Αεροδρόμιο

* Συνοδός της Marine Tours σε όλη την διάρκεια της εκδρομής * Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

* Προαιρετική 4ωρη εκδρομή στα Gran Canaria με ξενάγηση από Αγγλόφωνο συνοδό. (Απαραίτητος αριθμός ατόμων για την πραγματοποίηση της εκδρομής 22 άτομα )

Τρόποι Πληρωμής

* Πιστωτική Κάρτα (*δεν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων)

* Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κάνετε κράτηση, τηλεφωνήστε στο 210.37.12.200 (Κάτια Οριεττα-MARINE TOURS) ή στο 210.45.27.600 (Πέννη Γιοβανοβιτς-KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων