Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ήταν μία γεμάτη ποδοσφαιρική παράσταση από τον Δικέφαλο κόντρα στους πάντα μαχητικούς Κυανέρυθρους που έφερε ένα άνετο τρίποντο με το ευρύ 3-0 να αδικεί εν μέρει την ομάδα του Λουτσέσκου που θα μπορούσε να φτάσει και σε άλλα τέρματα.

Εκ των κορυφαίων του γηπέδου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός άσος έκανε μία μεστή και ολοκληρωμένη εμφάνιση, όντας κομβικός στο επιθετικό κομμάτι, συγκεντρωμένος στις τακτικές οδηγίες του προπονητή, αφοσιωμένος και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς. Ο «Αρτίστας» του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ, όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, άδειασε δύο αμυντικούς του Πανιώνιου και με άψογο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Μπίσεσβαρ συγκέντρωσε το 50,78% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός της ομάδας ήταν απολαυστικός στο δεξί άκρο της άμυνας, έκανε τα πάντα στο γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση, ενώ πέτυχε κι αυτός ένα πανέμορφο γκολ με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί.